Voorwaarden voor uw Bestelling

Bestellen:
U kunt een bestelling ook eventueel doorgeven op: info@lymphomia.nl
Nadat u op verzenden heeft gedrukt, ontvangt u een bevestigingsmail. Indien u deze niet ontvangt is de bestelling niet goed gegaan. Ik vraag u dan opnieuw de velden in te vullen en te bestellen.

Levering:
Wij streven ernaar om de bestelling direct na ontvangst tot uiterlijk binnen 10 dagen van de betaling te verzenden. Indien een bestelling wordt aangeboden door de pakketdienst en er is niemand aanwezig zal deze de volgende dag opnieuw aangeboden worden. Indien een bestelling bij ons retour komt omdat er meerdere malen niemand thuis was om het pakket in ontvangst te nemen zijn de werkelijke kosten van herverzending voor de klant. Er kan geen aanspraak gemaakt worden om het bedrag terug te laten storten.

Retouren:
Terugzenden is mogelijk binnen 8 dagen, deze kosten zijn voor rekening van de klant. Bij terugzenden wordt het bedrag teruggestort min de kosten van de werkelijk gemaakte verzendkosten.

Betalingen:
Wij leveren tegen vooruitbetaling, dit kan zijn via bank of via de post (dit is echter wel voor eigen risico) Maak het bedrag over op ons Rabobanknummer 38.63.19.847 t.a.v. D. van den Heuvel te Houten o.v.v. uw naam (zoals deze is ingevuld op de bestelling) en het telefoonnummer waarop u te bereiken bent. Let er op dat u het e-mail adres goed invult bij het opgeven van de gegevens, naar dit adres wordt namelijk de bevestigings e-mail van de bestelling gestuurd.

Prijzen: Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van type- en scanfouten en exclusief verzendkosten. Wij houden ons het recht voor om de juiste prijs in rekening te brengen.

Verzendkosten:
1 boek 3,50
2 boeken 5,50
3 boeken of meer 7,50

Klachten:
U kunt een eventuele klacht bij voorkeur aan ons doormailen, wij zullen de klacht zo spoedig mogelijk behandelen.